Illan ajatuksia…

Tässä nyt vielä ajattelin tiivistää tämän päivän niinku pakettiin… Tänään olen huomannut itsessäni  sellaisen harmittavan piirteen, että olen ilmeisemmin tullut riippuvaiseksi rauhoittavasta lääkkeestä, jonka olen aina sillointällöin iltaisin ottanut. Tänäänkin, kun en sitä ottanut, huomasin että kädet alki täristä, tuli hermostunut olo jne… Ei mikää hyvä juttu, olen nyt siis myös bentso-riippuvainen 🙁  Eli en ole yhtää sen kummempi, kuin kukaan muukaan narkkari, ehkä olenkin tietämättäni pahemmassa jamassa kuin joku pirinisti, tätä mun ainetta vaan saa laillisesti. Ja minä kun aina olen ollut sitämieltä, etten ikinä halua tulla riippuvaiseksi mistää tämmösistä… Noh, ehkä mä voin tästä vielä ”pelastua”, koska en ole tätä lääkettä IHAN joka ilta ottanut ja annos on suht pieni… Mutta HALUANKO? Lääke kuitenkin rentouttaa ja rauhottaa…. Kovasti olen taas kokenut tänään eri tunnetiloja…

Olin päivällä väsynyt, mikään ei kiinnostanut. Pakotin itseni siivoamaan, ja sitten ihan innostuin… Imuroin, moppasin, tiskasin, pesin pyykit, pyyhin pölyt, pesin vessan… Minua ei nämä juhlapyhät kiinnosta, eikä muutenkaan pyhäpäivät ja sunnuntaitkin on ärsyttäviä. En saa mitää yleensä aikaseks, ja tänäänkin harmittelin, kun en siivouksen jälkee lähteny vielä lenkille. Pitäs kilojakin pois saada…

Tässä illan mittaan olen neuvonut ystäviäni heidän parisuhteissaan tai sen puuttumisesta. Olen ollut apuna ja tukena, ja ystävät ovat kiitelleet. Toki, osaan muita neuvoa, mutta miten on itseni laita?! En osaa sitte yhtää tota rakkauselämääni kuntoon laittaa… Tällähetkellä just tuntuu, ettei oo tarviskaan, mutta silti minulla on mieletön läheisyydenkaipuu, sen tunteen, kun on rakas ja tärkeä toiselle…. ”Minä rakastan sinua” ovat vaan ne maailman kauneimmat sanat… Kuulenko niitä enää ikinä?! :/

Kävin myös kiivaamman keskustelun illan aikana, mulla meinas palaa jo käämit, otankin syttyjä helposta, ja kiihdyn nollasta sataan sekunnissa… Tässä jutussa oli kyse kuitenkin vain ja ainoastaan mielipide erosta. Milloin mä oppisin käyttäytymään?? Ettei mun tarviis aina tinttaroida ja äksyillä… Ihmisillä menee hermo mun kanssa, enkö yhtää ihmettele :/

Nyt mie aijjon ruveta kattelemaan suomalaista leffaa, kääriydyn peittoon ja otan jonku hyvän jutun tuolta jääkaapista, mussutan ja sitte nukahdan kuola poskella 🙂 Hyvvää yötä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *