Moikka Maailma!

Nyt minä, vihdoin ja viimein päätin aloittaa tämän blogi kirjoittamisen 🙂 Ennen kirjoitin päiväkirjaa, kirjoittaminen on aina ollut minulle terapiaa, mutta käsin on nykyään kovin vaivalloista pitkiä tekstejä kirjoitella. Facebookkikaan ei ole oikea paikka purnata elämäni kulusta, kaverini ovatkin jo melkein hermoromahduksen partaalla, kun olen sinne joitain aivopieruja päästellyt =D

Olen avoin, suorapuheinen ja kirjoitan elämästäni, tunteistani, sairaudestani, väkivallasta, päihteistä ja kaikesta mahdollisesta, mikä minun elämmäni on jollakin tavalla koskettanut. En halua loukata ketään, mutta mielipiteeni ovat suoria ja jotkut aika jyrkkiä, joten luultavammin joku loukkaantuu. Mielipiteistähän voisi kiistellä, mutta minun mielipiteet perustuu kokemuksiini, joten pidän niitä oikeina… ainakin itselleni 🙂

Pian kerron ensimmäisen tarinani elämästäni teille….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *