Joulun odotusta

No hei vaan kaikille! En ole jaksanut kirjoitella, mutta ehkä tämä nyt taas olisi ihan paikallaan. Paljon on tapahtunut edellisen kirjoituksen jälkeen. Olen kasvanut henkisesti. Saanut itseluottamusta ja voimaa. Enää se exä EI vaivaa mua millään tavoin ja oon saanu olla rauhassa 🙂 Mutta on paljon myös sisäistä kuohuntaa, tunteet välillä kuumenee, haluaisin niin purkaa tätä vyyhtiä…. Mutta ystävilläni menee hyvin, enkä halua olla olla se jolla menee AINA huonosti. Ja periaatteessa kun ajattelee, mulla menee hyvin!! Oon onnellinen kodistani, perheestäni ja asioista ja ihmisistä elämässäni. Kukaan ei määräile mua, kukaan ei käske, kukaan ei pakota. Kerrankin.

Kai mulle vaan iskee välillä se tyhjyyden tunne. Se kun ei oo ketään, ketä edes ajatella… En saa hempeily tekstareita, kukaan ei aiheuta ylimääräisiä sydämenlyöntejä, kukaan ei tuu kahville siks, että haluaa olla mun lähellä. Elämäni on kyllä ollut melkoista vuoristorataa, joten ehkä ihan hyvä, ettei nyt ole ketään?! Vaikka tulen toimeen omillani, teen asioita mistä tykkään, meen omaan tahtiin, niin olen edelleen sitämieltä, että ihmistä ei ole luotu yksin kulkemaan. Vaikka en ole perinteinen parisuhde ihminen, esim EN koskaan muuta kenenkää miehen kanssa yhteen…. Niin kyllä minäKIN kaipaan hellyyttä ja välittämistä. Kaipaan sitä tunnettakin, että on semmonen ihan ”in lööv” meininki…. Mutta ….

Ystäväni ovat onnellisesti parisuhteissaan ja yhtä ystävää lukuunottamatta kaikilla on lapsia. Sekin hieman pistää surulliseks, etten itse saa lapsia… tai en aikoinaan saanut.  Se tyhjä tunne… se voi olla lapsen tai rakkauden kokoinen aukko sydämessä. Olen kyllä jo tottunut ajatukseen, ettei lapsia ole, mutta siltikkin välillä mietin, MITEN kaikki olisi toisin… Eihän sitä voi sanoo, että mun LUONTEELLE ei lapset ees ois hyväks… mistä sen tietää, vaikka just lapsi olisi muuttanut minua hieman toisenlaiseksi?! Etten olisi tämmöinen tinttara tättärä. No siitä ei saa selvää ikinä ja PISTE.

Joulu tulossa… jaa, että kiinnostaa!!! Vietän yhdessä ystävien kanssa… toinen seurustelee, toinen ei… Mutta yksinkin voisin jouluni viettää, ihan perus normi vkonloppuhan se vaan on. Eikä joululla ole mulle mitää merkitystä. Tänä vuonna kuitenkin muistan rakkaimpiani ja syön hyvin ja varmaan sitte tapsan tanssit kutsuu. Mutta ei minulla ole joulu fiilistä, ihan sama vaikka ryyppäis ja söis pakaste pizzaa. Mutta naamari päälle ja happy face 🙂

En ees tiijjä, mitä tällä kirjoituksella hain, nyt on aamu klo 05.51 ja mä oon ihan vittuuntunu tähän päivään jo nyt :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *