Kaikenlaista…

Mä en oikeen ees tiedä, mitä asiaa mulla nyt on. Ei oikeestaan mitää. Kuhan höpisen. Tuntuu että mielialat taas vaihtelee niin paljon, etten itekkään perässä pysy. Tuntuu kuin ois vähä hukassa. ”Iina on aina niin iloinen, reipas ja positiivinen”… No kait mä oon ja eihän mulla pitäis olla valittamista. Mutta kun en tunne sisimmässäni itseäni onnelliseksi. Jotenkin ahistaa ja on surullinen olo 🙁

Mulla on harvinaisen epäsosiaalinen olo. Jaksan kyllä ystäviäni ja viihdyn heidän seurassaan , mutta sitten kotona yksin on kuitenkin parasta. Saa olla naama norsunvitulla. Ei tarvii kaiken olla hyvin. Mä en jaksa alkaa kelleen selittää, miks mua ahistaa ja vituttaa. YKSINÄISYYS!! Se se on…. KAIKILLA muilla on kumppani ja lapsia, tai ainkin jompikumpi. Mä annan heidän elää rauhassa kuplassaan, enkä valita omaa paskaa fiilistä siitä, kun oon yksin. Vittuako se kellekkään kuuluu, että mä kaipaan vaan omaa puoliskoani… ihmistä, joka rakastaa mua ja mä sitä.

Olis ees lapsi/lapsia, niin olis aina seuraa ja sais kokee ehdotonta rakkautta. Kyllähän mun eläimet on mun vauvoja ja mä tiijjän että ne rakastaa mua, mutta hiukka hei eri asia!! Mä janoan rakkautta kuin hullu puuroo ja kaipaan läheisyyttä, seksiä ja kosketusta <3 Olishan mulla mahdollisuus saada seksiä vaikka heti, mutta mä oon jo liijan vanha siihen paskaan, että annan vaan pillua jollekkin ja sitte se häipyy omille teilleen ja vonkuu sitte seksiä taas kun haluaa. Juu ei oo mun juttu enää…. PELKKÄ seksi ei riitä!! Mä haluun ainaki ihmisen, jonka kanssa voi jutella ja viettää aikaa, eli ollaan muutakin kuin sänky kumppaneita! Mä haluan VAKAVAN IHMISSUHTEEN!!!!! Mä haluun olla vaan yhen miehen nainen ja se ois yhen naisen mies, vois luottaa ja tukeutua toiseen, vois hullutella ja hassutella, juosta kilpaa punasia päin, ostaa tikkarit kaupasta, kävellä käsikkäin yms ihanaa <3

Mutta ei. Ei minun kohdalle tuu tollasta. ETTÄ HAISTAKAAPA PASKA KAIKKI MIEHET JA TE ONNELLISET PARISUHTEESSA ELÄJÄT JA IHAN TURHA MULLE SANOO ”kyllä sä vielä sen löydät”…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *