Iloa, surua ja kyyneliä…

On taas tapahtunut kaikenlaista. Elämääni on tullut takaisin ihminen, jonka luulin jo unohtaneen mut, etten merkitse hänelle mitää, että mun ja hänen onneton stoorinsa oli kaputo, finito! Mutta niin se vaan elämä heitelee, näköjään muitakin kuin minua. Mä oon niin onnellinen tästä ihmisestä <3 Mutta tiijjöttekö, jälleen kerran, suhteemme perustuu… no millekkäs muulle kuin seksille! Tosin hän on huoaavainen ja herkkä luonne, auttanu mua tosi paljon. Toi Pamsun kuolema on ottanu aika koville, tää ihminen on ollu tukena <3

Tänää oliskii sitte Pamsun saatteleminen viimeiselle matkalle. Tuhkat sirotellaan Kurkimäkeen. Tiijän jo, että alkuillan ja loppillan ja yön vaan volisen ja itkeskelen…. Kerron site myöhemmin lisää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *