Elämä on :)

Minä olen herännyt. Minä löysin uudestaan elämäni. Tunnen olevani vapaa kahleista, jotka pitivät mua 8 kuukautta otteessaan. Olen vihdoin taas vapaa. Olen jälleen se oma itseni, iloinen, avoin, sosiaalinen, reipas Iinuska, jonka kaikki tietävät 🙂

Kävin syvällä kuilussa. Näin elämän raadollisemman puolen. Sen, missä millään muulla kuin huumepiikillä ei ole väliä. Rakkaus on outo sana nuissa piireissä, toisista välittäminen ja huomioonottaminen on ihan utopiaa ihmiselle, joka rakastaa vain itteensä ja piikkiä.  Minun elämä myös meni alamäkeen… En välittänyt enää itsestäni, en välittänyt enää mistään, en edes ystävistäni. Luulin vain, että mun elämän pitää mennä silleen… Että en ansaitse parempaa. Tein itsekkin tekoja, joita ei olisi pitänyt tehdä, mutta tein ne, ollakseni edes jonkinarvoinen toisen silmissä. Yritin kaikkeni, etten rakastaisi tuollaista henkilöä… Joka ottaa myös uhkailut ja kiristämisen keinoikseen, kun haluaa vain saada piikkiä. Viime syksynä sain melkein puukosta. Ja kahdeksan kuukautta mä jaksoin uskoa, toivoa ja rakastaa silti.

Sisimmässäni tunsin hirveää tuskaa. Luulin, ettei mua kukaan voi rakastaa, oikeasti. Luulin, että tässä tämä nyt sitten on… Mennään vaan alamäkeen niin lujaa kun vaan voi mennä. Annoin hetken kaikelle paskalle vallan. Millään ei ollut enää väliä. Mutta sitten tapahtui jotain… Tää narkomaani löysi rinnalleen mun hyvän ystävän. Joo, olin alkuun ihan vitun katkera… Miksi ystäväni menee N****MAAN ”minun” kiinnostuksen kohteen ja exän kanssa??! Molempien kanssa olen käynyt keskusteluja… tai lähinnä exän suunnalta uhkailua, tämän muijan kanssa välit ok. Tosin en ikinä enää luota häneen, eikä hän ole koskaan enää kaverini. Ja tää äijjä saa häipyä niin pitkälle ku mahollista!! MUTTA tämän tapahtuman myötä MÄ SELVISIN!!!!

Nyt, kun nämä kaksi eivät kuulu enää elämääni, olen vihdoin onnellinen. Pääsin eroon alamäestä, enää mielessäni ei ole tuskaa ja vihaa. Löysin taas oman elämäni, sen, millaisen elämän haluankin elää <3 Löysin itseni, ja todelliset ystäväni eivät ole hylänneet minua eikä mami, vaan he ovat minun rakkaita ja tukenani aina <3 Olen löytänyt rauhan sielulleni, elämälläni on taas tarkoitus. Olen antanut lämmön ja empatian tulla takaisin sydämeeni, olen se oma ihana itseni, jota itsekkin rakastan 🙂 Elämällä oli tarkoitus, mun piti kokee ja nähdä tuo kaikki paska, mutta onneksi sain palata takaisin <3 Tulen saamaan jatkossakin kolhuja, ja mieleni varmasti järkkyy, mutta nyt nautin  ihan vain elämisen ilosta ja omasta itsestäni… Ja ihanista ystävistäni, jotka ovat rinnallani jaksaneet.. I LOOOOVE YOU <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *