Tasainen vuoden alku <3

Pitäneepä nyt ihan tännekkin kirjuutella, kun on vaan niin hyvä mieli ja kaikki sujuu omalla painollaan… Rauhallisesti ja ennenkaikkea TASAISESTI!! Tää on uskomaton tunne, ja tätä on kestäny jo ainakin kuukauden. Onhan itä itkuakin väännetty, mutta kaikki surutkin on ollut hallittavissa, en oo enää sortunut itseni mollaamiseen ja siihen ajatukseen, että minä olen paska ja hyödytön ihminen.

Joulukuun alussa jouduin viemään piikille rakkaan, vanhan kissani Illusian. Illi meni nopeasti huonoon kuntoon ja lähtö oli nopea. Hautasin hänet itse. En itkenyt silloin. Itku ja ikävä valtasi minut vasta viikko tapahtuman jälkeen, kun todella tajusin että Illi on poissa. Kissani oli minulle rakas, mutta nyt hänellä ei ole kärsimyksiä. Hän on taivaassa enkelinä veljeni ja ystäväni kanssa, ja yhdessä he ohjaavat minua <3

Minulla on ollut viime aikoina säpinää ja sutinaa mies”rintamalla”… Hauskoja hetkiä ja on ollut kiva huomata, että olen haluttu. Seksi ei ole minulle tabu eikä pyhä asia, siksi voin sanoo täsä suoraan, että on ihanaa ollut tuntea ihmisen kosketus ja kiihko, ja olla itse aktiivinen seksuaalisesti 😉 MUTTA…. en edelleenkään luota yhteenkään mieheen. En kauno puheisiin, en kehuihin… Minulle ei tarvii lässyttää jonniinjoutavia, minulta saa muutenkin =D TOSIASIA… en halua tässäkään kierrellä ja kaarrella… Jos minä haluan seksiä ja joku mies haluaa minua, niin silloin sänkyyn mennään eikä meinata! Mutta turha mulle alkaa leperrellä rakkaudesta… Sanat ja teot on eriasia. JOS joku mies joskus näyttää minulle rakkautensa, huomioi minut, on tukenani, hyväksyy minut jsut tämmösenä, niin sitte voidaan puhua rakkaudesta. Mutta näillä näppäimillä mie otan kaiken vain hauskan pidon merkeissä, minulle kelpaa seksi ja se on siinä =D

En ole onneksi hirveesti ratkennut juomaan. Otan kyllä sillointällöin ja on kiva käydä laulamassa ja moikkaamassa tuttuja 🙂 Mieluiten kuitenkin vietän rauhallisia koti-iltoja elukoitten kanssa ja nautin olostani, kun saa ulkoilla, siivoilla ja tehhä olonsa mukavaksi. Minun luona käy paljon ihania ystäviä kahveella, ja on ihanaa, kun talo on täys ihmisiä, joiden seurassa saan olla oma hölmö itseni <3

Selkävaivat joo jatkuu, mutta nyt on hyvät tropit. Olkoonkin vaan huumeita, eli oxycodonia ja bubrenorfinia. Mutta ne auttaa. Kunhan fyssarin aika tulee, me tehdään mulle salitreeni ohjelma ja mie alotan siis sitte salilla ja uimassa käymiset 🙂 Ihanaa olis tiputtaa pikkasen painoakin. Olen kyllä puoleen vuoteen tiputtanu jo 9kg, tekemättä muuta kuin että oon Pamsun kanssa ulkoillu joka päivä 3-5 kertaa ainaki sen puolisen tuntia kerrallaan 🙂 Ja syön herkkuja jos huvittaa, mutta viime aikoina taas vähentäny… Nyt oon ihan hulluna mandariineihin 😛 Mutta jos kesään mennessä sais vielä 10kg pois, niin ois aika mahtavaa. Minulla on muotoja, on tissiä ja persettä, on lantioo ja olen niistä onnellinen… Mutta maha makkara sais kyllä hävitä 🙂

Mä oon yksinkertaisesti onnellinen ja tasainen <3 Mun elämä on nyt just sitä, mitä haluankin sen olevan. On ystävät auttamassa ja tukemassa, ja saan itsekkin autta ja tukea rakkaitani, on Pamsu, Helmi ja Missu, on ihana koti ja ruokaakin kaapissa 🙂 Mieliala siis tasaisen hallittavissa, KERRANKIN <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *