Fucking new year

Tää vuosi on alkanut oikeastaan aika hyvin. Tehtiin tas sovinto erään ihmisen kanssa ja hän sai minut kyyneliin… onnesta 🙂 Se on harvinaista, en yleensäkkään itke miesten edessä ( paitsi kännissä, ja siksi en juokkaan pahemmin), mutta tuo ihminen on vaan minulle niiiiin tärkeä ja fakas <3 On ollut jo kuuden vuoden ajan, tai nyt lähti seittemäs… 🙂

Jotenkin vaan tuntuu, että tää vuosi ei oikeen lähe, tuntuu pahalta ja herkältä, itkututtaa ja oon vihainen. Mille vihainen? Miksi surullinen? Voi kun tietäs!! Minä ja minun epävakaa persoonallisuus… jepjep, ihanaa…. Mä vaan haluisin olla tasapainoinen, elää rauhassa jne. Mutta koko ajan jotain paskaa sataa niskaan, ei maksella velkoja, ystävät jättää valehtelulla ja ilman selitystä…. Siks otinkin yli sata kaveria faceen ulkomailta , jos sieltä löytys ees JOKU fiksu 🙂 Sori vaaa kamut… Ootte te läheisemmät ihanii ja frakastan teitä, muta on vielä monta kusipäätä listoilla…

Ens kesänä mie lähn ainaki Helsingissä käymää. Meen moikkaa face tuttuja ja jos näkis ilmasiks jotai live pändejä 🙂 En vittu nyhvää kuopiossa koko kesää. Mutta site kuopioRokkiin vois taas lähtee, ja toki artistipasseilla<3 🙂  No ootllaampa kesää aitte… Mitä muutakaan tässä vois ootella…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *